Vladimir Putin i-ar căuta fiicei sale un loc de muncă de top la Kremlin, îngrijorat fiind că el este tot mai bolnav

Vladimir Putin i-ar căuta fiicei sale un loc de muncă de top la Kremlin, îngrijorat fiind că el este tot mai bolnav / Foto: Kremlin.ru
Vladimir Putin i-ar căuta fiicei sale un loc de muncă de top la Kremlin, îngrijorat fiind că el este tot mai bolnav / Foto: Kremlin.ru

Vladimir Putin ar vrea un loc de muncă de top la Kremlin pentru fiica sa, pe fondul problemelor legate de sănătatea sa.

Vladimir Putin s-ar gândi să-și propulseze fiica în Parlament deoarece sănătatea lui se deteriorează, scrie Mirror. Katerina Tikhonova, în vârstă de 35 de ani, ar putea deveni nou lider al Rusiei Unite, principalul partid politic care conduce țara, pe fondul intrigilor învolburate de la Moscova cu privire la succesiunea dictatorului.

Această informație vine din partea canalului de Telegram General SVR, care se laudă cu presupuse surse de informații din anturajul lui Putin. Sursa citată susține de multă vreme că Vladimir Putin suferă de boli grave, inclusiv de cancer, boala Parkinson și o tulburare schizo-afectivă.

General SVR a făcut, de asemenea, afirmația uluitoare că o „dublură” l-a înlocuit pe Putin la o vizită la un spital pentru a se întâlni cu soldații răniți în războiul din Ucraina. Tikhonova, care a făcut recent mai multe tratamente costisitoare de înfrumusețare la München, este a doua fiică a lui Vladimir Putin, rezultată din căsătoria cu Lyudmila.

De ce s-ar dori ca Katerina Tikhonova să conducă Rusia Unită



„Cercul interior al lui Putin a început din nou să vorbească despre necesitatea unei figuri de consens pentru elitele din conducerea Rusiei Unite, care să unească și să garanteze actualul status și continuitatea puterii”, arată canalul de Telegram, despre care se spune că ar aparține unui general-locotenent-general de la Kremlin, aflat în exil, cunoscut sub pseudonimul Viktor Mihailovici. 

„Candidatura fiicei președintelui rus Vladimir Putin Katerina Tikhonova pentru funcția de șef al partidului Rusia Unită este din nou discutată activ. Și trebuie să spun că în ultima vreme, fără excepție, toate persoanele interesate din anturajul lui Putin susțin această idee. Când ideea a fost ridicată la sfârșitul anului trecut nu a existat o aprobare din partea tuturor. Acum, situația s-a schimbat și războiul, care durează de trei luni, a creat premisele și cererea elitelor pentru o înțelegere clară a viitorului lor fără Putin”, a susținut canalul.

General SVR continuă afirmând că dacă Putin este brusc incapabil, frâiele puterii ar putea cădea pe mâinile lui Nikolai Patrushev, în vârstă de 70 de ani, secretar al Consiliului de Securitate rus, și nu în mâinile prim-ministrului tehnocrat Mihail Mishustin, în vârstă de 56 de ani, care ar trebui să preia putere într-un astfel de caz, conform Constituției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel