Vladimir Putin, foc și pară pe cei care i se opun: Trădători! Rușii îi vor scuipa ca pe o musculiță care le aterizează în gură - VIDEO

Vladimir Putin, foc și pară pe cei care i se opun: Trădători! Rușii îi vor scuipa ca pe o musculiță care le aterizează în gură / Foto: Kremlin.ru
Vladimir Putin, foc și pară pe cei care i se opun: Trădători! Rușii îi vor scuipa ca pe o musculiță care le aterizează în gură / Foto: Kremlin.ru

Vladimir Putin nu se oprește cu declarațiile sale halucinante. De această dată e furios pe cei care consideră că l-au trădat.

Vladimir Putin a spus că va curăța Rusia de ”gunoaiele și trădătorii” pe care îi acuză că lucrează pe ascuns pentru SUA și aliații săi. Confruntat cu o criza economică, la trei săptămâni de la invazia sa în Ucraina, liderul rus i-a atacat de această dată pe rușii care îl critică pentru declanșarea războiului. El a acuzat Occidentul că dorește să distrugă Rusia, într-o videoconferință televizată, scrie Bloomberg.

„Orice popor, și în special poporul rus, va putea întotdeauna să-i deosebească pe patrioți de zgomotoși și trădători și să-i scuipe ca pe o musculiță care le aterizează în gură.”, a spus Vladimir Putin.

El a mers mai departe: „Sunt convins că această autocurățare naturală și necesară a societății nu va face decât să ne întărească țara, solidaritatea, coeziunea și disponibilitatea pentru a face față oricărei provocări”.

Jurnalista care a avut curajul să îl sfideze pe Vladimir Putin



Izbucnirea lui Putin a survenit la două zile după ce o jurnalistă, de postul de televiziune Pervîi Canal, a întrerupt știrile cu un protest public rar împotriva războiului din Ucraina. Marina Ovsyannikova a ridicat pentru scurt timp un panou în spatele prezentatoarei de știri care spunea: ”Te mint”. Ea a afirmat într-un videoclip postat ulterior pe rețelele de socializare în care spunea că principalul vinovat de războiul din Ucraina este Vladimir Putin și că îi este rușine că mai mulți ani a muncit la postul de stat făcând astfel propagandă pentru Kremlin.

Rusia numește atacul său asupra Ucrainei o ”operație militară specială” pentru a proteja regiunile ucrainene separatiste de ceea ce pretinde că este un regim fascist la Kiev și insistă că vizează doar bazele militare. Cu toate acestea, bombardamentele din Ucraina au lovit zonele rezidențiale ale orașelor și au provocat victime civile, orașul Mariupol, din sud, fiind aproape asediat de câteva săptămâni. În plus, chiar mai mulți soldați ruși au mărturisit atunci când au fost capturați de armata ucraineană că au atacat civili și au bombardat spitale, școli și clădiri, omorând astfel oameni nevinovați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel