Vladimir Putin, delir total în Piața Roșie. Se credea în fața unei armate, rânjind de satisfacție. "La comanda mea, 1, 2, 3, uraaa, uraaa, uraaa" - Video

Vladimir Putin, delir total în Piața Roșie. Se credea în fața unei armate, rânjind de satisfacție. "La comanda mea, 1, 2, 3, uraaa, uraaa, uraaa" / Foto: Kremlin.ru
Vladimir Putin, delir total în Piața Roșie. Se credea în fața unei armate, rânjind de satisfacție. "La comanda mea, 1, 2, 3, uraaa, uraaa, uraaa" / Foto: Kremlin.ru

În articol vezi un moment delirant din discursul lui Vladimir Putin.

După ceremonia sa cu fast, organizată în Sala Sf. Gheorghe, o sală situată în Marele Palat Kremlin, Vladimir Putin a ținut un discurs halucinant și în Piața Roșie, acolo unde erau adunați mai mulți oameni. Pe lângă alte mesaje delirante lansate de liderul de la Kremlin privind războiul din Ucraina și acuzațiile lansate la adresa Occidentului, unul dintre momente a fost cu adevărat delirant. Putin i-a pus pe toți să strige "Uraaa", o exclamație pe care oamenii o folosesc atunci când câștigă ceva. Ce crede Putin că a câștigat, nu știm. Poate doar ura lumii întregi, dar acest moment a fost unul șocant.

Putin a lăsat impresia că se credea în fața unei armate, deși în Piața Roșie se aflau oameni simpli. Acesta le-a ordonat să ia aer în piept și să strige tare la comanda lui, astfel încât mesajul său să fie auzit "de la zeci de mii de kilometri de către ei", acești ei fiind probabil lideri și oamenii din Europa și SUA.

"Vă propun să facem asta tare, așa încât de la zeci de mii de kilometri ei să audă vocea Pieței Roșii. De trei ori câte un scurt "Uraaa". Ați luat aer și la comanda mea, la 3, unu, doi, trei: Uraaaa, uraaaa, uraaa", le-a spus Putin celor adunați în Piața Roșie.

Oamenii au strigat după Putin, pe fața acestuia putând fi observat un rânjet de satisfacție, mulțumit fiind de faptul că a fost ascultat, că lumea i se supune. Ulterior mulțimea a scandat: "Rusia, Rusia Rusia".

Momentul poate fi văzut de la minutul 4:07.

Dovada că elita Rusiei stătea ca la înmormântare la ceremonia lui Putin, în care a semnat anexarea regiunilor din Ucraina 

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat ieri, 30 septembrie, într-un discurs oficial, anexarea regiunilor Donețk, Lugansk, Zaporojie și Herson din Ucraina. La eveniment au fost prezenți mai mulți lideri din Rusia, inclusiv Nicolae Patrușev, cel despre care se spune că este succesorul lui Putin, Serghei Șoigu, ministrul Apărării al Rusiei, fostul președinte rus Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, dar și Ramzan Kadîrov, liderul cecenilor. Ceremonia a avut loc în Sala Sf. Gheorghe, o sală situată în Marele Palat Kremlin. La eveniment au participat sute de oameni, elita din Rusia, printre care miniștri de top, dar și oligarhi. În Piața Roșie, cea mai cunoscută piață din Moscova, au fost amplasate televizoare uriașe pentru ca toți rușii să audă anunțul lui Putin.

Doar că liderului de la Kremlin i-a scăpat un detaliu. A uitat să le ordone invitaților la ceremonie să zâmbească, să mimeze măcar că sunt entuziasmați de anunțul său și de anexarea teritoriilor din Ucraina. În timp ce Putin își ținea discursul aberant în care acuza SUA și Occidentul de furt și de faptul că și-ar dori distrugerea Rusiei, afirmând că Moscova luptă pentru pace, chiar în timp ce soldații lui probabil bombardau alte zone din Ucraina, elita Rusiei stătea ca la înmormântare. Rusia-1, canalul rusesc cu cea mai mare acoperire națională controlat în proporție de 75% de guvernul Rusiei, a transmis în direct evenimentul, iar în unele momente, pe lângă imaginile cu Putin, au fost difuzate și imagini din sală. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel