Vladimir Putin, baie de mulțime în Piața Roșie, în plină campanie electorală

Președintele rus Vladimir Putin a făcut sâmbătă o baie de mulțime în Piața Roșie, luând cuvântul în fața câtorva mii de oameni veniți pentru a sărbători Ziua Moscovei. Evenimentul a coincis cu intrarea în linie dreaptă a campaniei electorale pentru alegerile legislative din 18 septembrie, transmite EFE, scrie Agerpres.

"Moscova și Rusia sunt două concepte indivizibile (...), fapt consolidat de-a lungul a sute de ani prin depășirea celor mai dure probe și prin obținerea de mari victorii", a spus Putin de la o tribună amplasată la numai câțiva metri de Kremlin.

Putin a profitat de aniversarea a 869 de ani de la întemeierea Moscovei pentru a inaugura o nouă linie de metrou și pentru a elogia activitatea primarului Capitalei ruse, Serghei Sobianin, unul dintre liderii partidului Kremlinului, Rusia Unită (RU). Putin s-a și urcat într-una dintre garnituri la stația Lujniki, situată în apropierea stadionului olimpic, și a circulat până în Piața Gagarin.

Moscova este "unul dintre cele mai frumoase orașe din lume" și "în fiecare an, atmosfera sa urbană este mai confortabilă", a spus Putin, originar din Sankt-Petersburg.

Aceasta a fost prima participare la o întâlnire cu cetățenii a liderului de la Kremlin de la începerea campaniei electorale.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel