Vladimir Putin, acuzații dure la adresa Ucrainei: A ales calea terorii

Președintele rus, Vladimir Putin, a acuzat miercuri Ucraina că a ales calea terorii în locul păcii și că joacă un joc periculos după ce serviciul rus de securitate FSB a anunțat că a dejucat o serie de raiduri armate ucrainene în Crimeea anexată, relatează Reuters, citează Agerpres.

Putin a declarat, la Moscova, că acțiunile Kievului au fost "prostești" și "criminale" și că nu există niciun rost pentru organizarea unei noi runde de discuții privind procesul de pace din estul Ucrainei ca urmare a acestor incursiuni.

Totodată președintele rus a afirmat că Moscova va lua măsuri de securitate importante pentru a garanta siguranța în Crimeea și a subliniat că SUA și Europa trebuie să ia măsuri concrete pentru a schimba comportamentul Ucrainei.

Citește și: Tancuri din Transnistria au trecut Nistrul pe sub apă. SFIDĂTOR

"Totul arată că cei care au luat și păstrează puterea la Kiev, în loc să caute compromisuri, în loc să caute modalități pentru o soluție pașnică, au ales calea terorii. Este un joc foarte periculos", a spus Putin, în conferința de presă susținută după întâlnirea cu omologul său armean, Serj Sarkisian, relatează agenția EFE.

Kievul respinge acuzațiile FSB-ului în legătură cu o serie de presupuse raiduri armate ucrainene în Crimeea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel