Vladimir Drăghia, scandal cu jandarmii la Ateneu. Avocatul Bolcaș, ipoteză-cheie

Vladimir Drăghia, scandal cu jandarmii
Vladimir Drăghia, scandal cu jandarmii

Vladimir Drăghia a avut parte de un alt moment neplăcut cu autoritățile. Câștigătorul primului sezon ''Exatlon'' a fost bruscat de jandarmi în timp ce se afla în zona manifestanților aflați la Ateneul Român, în momentul preluării oficiale de către România a Președinției Rotative a Consiliului Uniunii Europene. Avocatul Lucian Bolcaș a comentat evenimentul.

Întrebat cine ar fi vinovat de acest incident, Lucian Bolcaș a afirmat că orice persoană trebuie să respecte ordinele jandarmilor, mai ales având în vedere anvergura evenimentului și consideră că ar putea fi un mod prin care Vladimir Drăghia ar căuta vizibilitate publică.

Prin această acțiune, persoanele de acest gen se consideră superioare celor care îndeplinesc cu rigurozitate niște ordine, mai ales că nu erau niște ordine oarecare. În aceste condiții nu aș vrea să merg până la a spune că este un mod de a își căuta vizibilitate publică, dar este un mod de manifestare a disprețului pe care de la înălțimea poziției pe care crede că o are, o manifestă pentru orice fel de autoritate., a declarat avocatul Lucian Bolcaș, în emisiunea Violetei Romanescu, de la România TV. 

Vladimir Drăghia a fost bruscat de jandarmi, în zona Ateneului Român, în momentul în care a avut loc ceremonia preluării oficiale de către România a Președinției Rotative a Consiliului Uniunii Europene, în timp ce voia să traverseze pentru a se urca în mașina familiei.

Vezi AICI momentulVladimir Drăghia, bruscat de jandarmi. Ce făcea la Ateneul Român

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel