Vladimir Drăghia, nuntă la malul mării cu Alice Cavaleru!

Faimosul Vladimir Drăghia nu a câștigat doar competiția Exatlon ci și inima iubitei sale, Alice Cavaleru, alături de care a pășit ieri în fața altarului. 

Vladimir și Alice s-au căsătorit ieri, pe plajă, devenind astfel soț și soție. Participarea la Exatlon l-a pus pe gânduri pe actorul Vladimir Drăghia, așa că imediat după ce s-a întors din Dominicană, și-a cerut jumătatea în căsătorie, chiar în parcarea aeroportului. Mult așteptatul eveniment a avut loc ieri, pe 21 iulie, pe o plajă privată a prietenilor lor. Nunta nu a fost organizată după obiceiurile tradiționale. Mireasa a îmbrăcat o ținută simplă, vaporoasă, dar în același timp elegantă, iar mirele a optat pentru o cămașă albă și pantaloni de culoare bleu.

(oar_w460)

La ceremonia emoționantă de pe plajă a participat și fetița cuplului, micuța Zora, pe care mămica ei a ținut-o în brațe. La eveniment au participat prieteni apropiați de-ai mirilor, printre care și Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, cu care Vladimir Drăghia a rămas în relații bune după Exatlon.

(oar_w460)

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru își vor petrece luna de miere în Maroc.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel