Vlădescu-oligofren, Şeitan-dobitoc, Marian- un cimpalac penibil. Text de Badea, tradus de CNA

Epoca Băsescu=Epoca Ceauşescu se poate spune după ce Consiliul Audiovizualului a tratat un pamflet al lui Mircea Badea la fel ca Secţia de presă a CC al PCR, acum 20 de ani. CNA a decis, joi, să amendeze cu 20.000 de lei Antena 3 pentru "În gura presei" din 25 august. Chipurile, CNA a primit o reclamaţie de la o persoană fizică.

Limbajul folosit a fost considerat jignitor, ministrul Vlădescu fiind numit "Oli", de la Oligofren, ministru Şeitan a fost numit "Seni" sau "Dobi", de la Senil sau Dobitoc, iar alegătorii au fost numiţi cretini, susţine CNA. “Totul a culminat cu o ameninţare la adresa primului ministru, explicită «Boc, îţi fac rău», ameninţare repetată”. Insituţia, controlată de arcul guvernamental, şi-a însuşit punctul de vedere al reclamantului.

Mircea Badea a precizat că nu consideră jignitoare poreclele, pe care le-a folosit în pamfletul său, explicând că "Oli" este precum "Oli de la Poli", "Dobi", personajul din franciza "Harry Potter" . Lui Badea i s-a reproşat că i-a catalogat pe cei care l-au votat pe Traian Băsescu drept "giboni", care, dacă nu pot fi "exterminaţi, pot fi ignoraţi", iar jurnaliştii de la Evenimentul zilei sunt "japiţe", Mircea Marian fiind un  "ciumpalac penibil şi jăpiţoi".

În aceeaşi emisiune, Mircea Badea i-a promis premierului Emil Boc: "Domnu' Piti, dacă în această viaţă o să am ocazia, eu, personal, o să vă fac rău". O frază similară, adresată lui Antonie Solomon în 2009, nu a rămas fără urmări: Solomon a fost arestat în 2010, ceea ce i-a crescut cota lui Badea, de personaj cu puteri paranormale. CNA nu a sancţionat pamfletul care îl viza pe fostul primar al Craiovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel