Cântărețul Vlada Misici, ridicat de DIICOT pentru trafic de minore

DIICOT
DIICOT

Polițiștii de la Crimă Organizată Timișoara împreună cu mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au descins, luni seară. la locuința cântărețului Vlada Misici, din Șag, cât și la Club 28, pe care acesta o deține în Timișoara.

Dus de polițiști la sediul DIICOT Timișoara pentru audieri, Vlada Misici a susținut că nu știe despre ce este vorba.

"Nu ştiu pentru ce sunt adus. Vom afla. Cele două fete pe care le-au luat de la bar sunt angajate cu carte de munca, nci vorbă de proxenetism sau prostituţie. Nici vorbă (să fie prostituate în bar, n.a.). Cine să le oblige? În 21 de ani, de când am bar de noapte, nu am avut probleme de genul ăsta", a spus cântărețul.

Perchezițiile au fost făcute în cadrul unui dosar instrumentat de DIICOT în care Vlada Misici și alți doi angajați de ai săi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, dar și viol în scopul de a determina victima să practice prostituția. Anchetatorii îi suspectează pe cei trei de faptul că sub paravanul clubului, mai multe tinere erau, inclusiv minore, erau determinate să întrețină raporturi sexuale cu diverși clienți, oprindu-li-se o parte dintre bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel