Vlad Voiculescu, luat la întrebări după ce DNA a clasat dosarul Monicăi Pop

Voiculescu
Voiculescu

După ce DNA a clasat dosarul Monicăi Pop, Vlad Voiculescu nu a avut nicio reacție.

DNA a clasat dosarul în care medicul Monica Pop era acuzată de abuz în serviciu. Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală a fost suspectată că ar fi falsificat contractul de închiriere dintre Spitalul de Oftalmologie şi firma care a luat spaţiul.

Monica Pop se întreba dacă are ceva de spus și Vlad Voiculescu, ministrul care a făcut reclamația. Pe Facebook, acolo unde este foarte activ, oamenii i-au scris acestuia în speranța că va avea o reacție. Spre surprinderea tuturor, Vlad Voiculescu tace mâlc vizavi de acest subiect.

Se va ajunge în justiție

"AM PRIMIT DE LA DNA HOTĂRÂRE DE CLASARE A DOSARULUI pe motiv că fapta nu există! Sunt și procurori corecți! ARE CEVA DE SPUS VLAD VOICULESCU CARE A FĂCUT RECLAMAȚIA? DORMIȚI LINIȘTIT, domnule Voiculescu, MULȚUMIT CĂ AȚI MAI FĂCUT UN RĂU? CEA MAI MARE CATASTROFĂ DIN SISTEMUL MEDICAL, ENORMA GREȘEALĂ a domnului CIOLOȘ.

Domnul Voiculescu NICI NU MĂ CUNOAȘTE, N-A VENIT SĂ VADĂ UN SPITAL FĂRĂ INFECȚII de trei ANI, PERFORMANT, CURAT! A LOVIT LA SUGESTIA UNUI ALT NEOM (domnul TOLONTAN) pentru că mi-am permis să spun cât de tare exagerează și ce inepții chimice emană. Ei trăiesc și se bucură să facă rău! Vom vedea cum își vor justifica atitudinea în justiție!", a fost prima reacție a Monicăi Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel