Vlad Gherman, mărturisiri din culisele serialului “Fructul oprit”: “E o provocare să interpretezi ceva ce nu ai trăit”

Vlad Gherman, unul dintre protagoniștii serialului Fructul oprit”, mărturisește căîn spatele secvențelor pe care trebuie să le interpreteze pentru producția difuzată la Antena 1 stă o documentare riguroasă. Atunci când trebuie să dea viață unor momente pe care nu le-a trăit în viața de zi cu zi, pregătirile sunt mult mai temeinice.

“Fructul oprit diferă de orice am făcut până acum. Suntem bucuroşi să interpretăm două personaje care trec prin situaţii prin care noi, Criss şi cu mine, nu am trecut. E o provocare să interpretezi ceva ce nu ai trăit. Trebuie să ne documentăm bine înainte de aceste secvenţe. Vedem filme de referinţă, citim cărţi sau interviuri și așa mai departe. Nu e uşor şi câteodată ai doar o singură dublă să îţi iasă bine. Stai ore în şir să înveţi şi să descoperi lucruri pe care trebuie să le pui în practică în doar câteva minute”, povestește Vlad Gherman, actorul care îl interpretează pe Ioan Popa în serialul difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

(w670)

La filmări, ca în familie

Petrec ore bune pe platourile de filmare, iar acest lucru l-a ajutat pe Vlad și pe colegii săi din serial să se apropie mai mult și să devină o familie. “Există secvenţe solicitante pe care le pot cataloga ca fiind grele. Trebuie să plângem, să urlăm, să trăim lucruri pe care nu le-am trăit şi evident că asta e complicat. Noi suntem ca o familie la filmări. Povestim, râdem, aflăm lucruri unul de la celălalt. Normal că se întâmplă şi lucruri funny, dar ce se întâmplă pe platouri, rămâne pe platouri”, spune îndrăgitul actor, pe care telespectatorii îl pot urmări miercuri, de la ora 20.00, într-un nou episod din cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel