Vlad Craioveanu recunoaște: Eram în depresie când...

vlad_craioveanu_andrei_coman
vlad_craioveanu_andrei_coman

Vlad Craioveanu, coprezentatorul emisiunii “Faci față, faci bani”, care se difuzează în fiecare joi, de la ora 20:00, la Kanal D,  i-a îndeplinit dorința fiicei sale, legată de prima zi de școală.

Întrucât Thea și-a dorit ca părinții să îi fie aproape în prima zi de școală din clasa a III-a, Vlad Craioveanu și soția sa au însoțit-o la festivitatea de deschidere.

“Thea a fost foarte fericită că a început școala! Este un copil silitor și nu ne-a făcut niciun fel de probleme. Eu și Alina (soția lui Vlad – n.r.) suntem mândri de rezultatele ei la învățătură”, a povestit Vlad.

Îndrăgitul prezentator a povestit cum se simțea el pe vremea când avea vârsta fiicei lui: “Mă surprinde plăcut și mă bucură enorm că Thea este încântată că începe școala. Eu, când eram de vârsta fiicei mele, eram în depresie când începea școala pentru că sistemul comunist de la acea vreme, nu făcea altceva decât să te îndepărteze de bucuria de a învăța, de a reveni la cursuri”, a povestit vedeta Kanal D, care prezintă alături de Andrei Coman, emisiunea "Faci față, faci bani!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel