Vlad Cosma, la Parchetul General: Le depun

Vlad Cosma
Vlad Cosma

Vlad Cosma s-a prezentat luni, 12 martie, la sediul Parchetului General.

Așadar, fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat la Parchetul General în legătură cu plângerea penală pe care a depus-o împotriva a patru procurori de la DNA Ploieşti, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu, pe care îi acuză de săvârşirea infracţiunilor de compromitere a intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituire de grup infracţional organizat.

La intrarea în sediul Parchetului General, Vlad Cosma a fost întrebat de jurnalişti dacă a primit ameninţări după ce a făcut publice înregistrările cu procurorii de la DNA Ploieşti. "Nu. Înainte de a ieşi cu aceste lucruri, a primit sora mea acele ameninţări. Momentan, nu. Şi nici nu cred că îşi mai permit", a spus Cosma.

De asemenea, el a fost întrebat dacă a fost chemat la DNA. "Nu. Probabil că şi domnii de la DNA Central şi-au dat seama de practicile colegilor de la 'unitatea de elită'. Nu era vorba de niciun şantaj. Eu nu am vorbit cu nimeni, nu am trimis pe nimeni", a spus acesta. "Eu le depun (n.r. înregistrările) la Parchetul General. Domnii de aici știu cum să-și facă meseria. Probabil că le vor expertiza dânșii. Așa cum am spus și data trecută, sunt multe, voi depune în continuare. Joi sunt citat la Inspecția Judiciară", a spus, luni, Vlad Cosma.

[citeste si]

De menționat că acesta a declarat că se va afla în țară atunci când Instanța Supremă va da sentința în dosarul în care el și tatăl său sunt acuzați de fapte de corupție.

"Sunt curios săptămâna asta să văd în ce țară spuneți că am fugit. În fiecare săptămână, aud că sunt în Costa Rica, în Madagascar, schimb avioanele. Sunt acasă", a mai spus Vlad Cosma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel