Vlad Cosma îi răspunde procurorului "Portocală". "Aceste lucruri erau regizate"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Vlad Cosma i-a dat replica lui Mircea Negulescu după ce acesta a făcut publică o înregistrare în care fostul deputat ar fi oferit informaţii despre mai mulţi membri SRI. 

 

Cosma a spus pentru RealitateaPlus că a fost torturat psihic și că Mircea Negulescu l-ar fi amenințat atât pe el cât și pe membrii familiei sale. Totodată, acesta susține că discuția înregistrată și făcută publică de Portocală a fost regizată, iar despre dosarele documentate de Negulescu a declarat că sunt "măsluite".

"Mă consider, printre mulți alții din județul Prahova, o victimă a unui om care a arestat mulți oameni nevinovați. Este un torționar care a nenorocit foarte mulți oameni, tortura fiind atât psihică cât și fizică. Când ești amenințat zi de zi cu arestul și când vrea să te aresteze pe tine și toți membrii familiei, lucruri iarăși verificabile pentru că a făcut aceste cereri de arestare în avalanșă, cred că veți ajunge la concluzia pe care v-o spun eu. Dacă ar vrea să vă aresteze mama, tatăl și sora...Aceste lucruri erau regizate dinainte de domnul Negulescu pentru că avea o listă cu persoane din servicii și din magistratură pe care dorea să le ancheteze. Dacă dumneavoastră vă duceți la sediul DNA de bună voie la omul care a vrut să vă aresteze familia și vă întreabă acolo vrute și nevrute, înseamnă că o să ajungeți în situația în care o să-i răspundeți la întrebări doar în ideea de a putea pleca liniștit acasă fără să te amenințe că a doua zi te arestează", a spus fostul deputat Vlad Cosma la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel