Vlad Constantin, zis ”Șomerul”, denunțătorul lui Mircea Negulescu, declarații în direct

Vladimir Neagu / 15 feb 2017 / 21:29 Salveaza PDF Comentarii

Vlad Constantin este arestat la domiciliu pentru șantaj. 

Vlad Constantin a afirmat, la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza Zilei”, că procurorul Mircea Negulescu în loc să-i facă flagrant celui pe care el l-a denunțat, petrecea cu el. 

Zis ”Șomerul”, el a afirmat că relația sa cu Negulescu a început după ce i s-a sugerat să stea de vorbă cu el. ”Mi s-a sugerat că fur curent”, adică că minte, a spus Vlad Constantin. ”La 10 zile i-am trimis un CD, ulterior a început să sune telefonul. Mie mi-a creat impresia că este un înger- n.r. Negulescu. Eu am făcut o afirmație că m-am închinat la icoane false, nu am avut niciun dubiu asupra corectitudinii, asupra profesionalismului acestui om până când am văzut dosarul de urmărire penală, că sunt anchetat pentru santaj”, a declarat Vlad Constantin. 

”Am făcut șase denunțuri din arest. De câte ori am avut probleme, am depus sesizări penale. Patru-cinci înainte.” a spus Vlad Constantin la Antena 3. 

”Șomerul” a afirmat că în ziua în care a depus denunțul împotriva procurorului Mircea Negulescu, a fost dus de escortă din arest fix la procurorul Negulescu. A ajuns în situația bizară în care a făcut denunț împotriva procurorului... de caz. ”Au fost mai multe convorbiri între el și soția mea. Asta a fost cea mai gravă, restul nu sunt la fel de grave”, a afirmat Vlad Constantin. 

El i-a făcut denunț lui Blejnar în dosarul ”Motorina” și a fost pus în arest preventiv în aceeași cameră cu acesta.

Vlad Constantin a spus, în direct, că schimba informații cu procurorul Mircea Negulescu.  

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +6    Negative: 0
Scarlett Johansson, un nou single

George Mihail Pârvan / 20 apr, 21:22

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14