Viziune 2020, oportunități de bussines în Țările Golfului

Bogdan Popovici a lansat un ghid practic de bussines, pentru țările arabe. Cartea ”Viziune 2020, oportunități de bussines în țările CGC” analizează dezvoltarea explozivă a celor șase state din Consiliul de Cooperare a  Golfului: Arabia Saudită, Bahrain, Emiratele Arabe, Qatar, Kuweit și Oman.

Zona dispune de resurse vitale uriașe. Liderii acestor state, obișnuiți de la vârste foarte tinere să negocieze dealuri uriașe, sunt conștienți că resursele pe care le dețin se epuizează. Atunci, cu o viteză pe care o încearcă doar China, dezvoltă proiecte extrem de ambițioase. Firmele românești ar putea să exploateze oportunitățile de afaceri din zona Golfului, cunoscând direcțiile de dezvoltare a statelor CGC. Principala preocupare a acestora este în domeniul securității alimentare.   

Popovici, fondatorul și proprietarul Forum Invest, a absolvit Facultatea de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice din București în 1982 și Facultatea de Film a UNATC, în 1992. Popovici se află în închisoare pentru o condamnare în dosarul Trofeul Calității.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel