Vizita Regelui Charles în România. Chirieac: Nu am știut să promovăm această vizită. În România avem un minister al antiturismului

Sursa: Captura video presidency.ro
Sursa: Captura video presidency.ro

Analistul politic Bogdan Chirieac a fost prezent în studioul Antena3 CNN, unde a vorbit despre venirea Regelui Charles în România și despre modul în care România nu a știut să promoveze acestă vizită.

Analistul politic a vorbit despre faptul că România nu profită de această vizită istorică, deoarece nu a promovat în niciun fel acest eveniment, motivul fiind faptul că România nu are, în realitate, un Minister al Turismului.

„Fiindcă nu avem site al Ministerului Turismului și nici Minister al Turismului în România, de-asta nu a fost promovat evenimentul. Dacă vreți, în România avem un minister al antiturismului. Asta e situația. E vorba și de Regele Charles și de alte zone din România, inclusiv litoralul românesc distrus, multe alte lucruri, dar nu despre asta e vorba aici.

E vorba de nivelul cu adevărat extraordinar pe care l-a reprezentat de-a lungul timpului faptul că Prințul și apoi Regele Charles a fost de departe cel mai bun ambasador al României, iar faptul că Transilvania este atât de sus acum, în toate referințele internaționale privind turismul, și nu numai, și realități economice, sociale, chiar politice, se datorează în primul rând Regelui Charles.

Deci există această lume tăcută, extrem de puternică la nivel mondial care s-a dus după Regele Charles. La vremea respectivă era prinț. Adică ce spunea Charles, așa se întâmpla. Și aveți oameni foarte puternici pe planetă, oameni cu putere de decizie, oameni cu averi incredibile care apreciază Transilvania și implicit România, că nu e o diferență. Pentru Regele Charles, Transilvania e România, fără alte conotații, spre disperarea unora.", a spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel