VIZITĂ Prințul Charles. Ce va face astăzi

Prinţul Charles va vizita Teatrul Naţional în cea de-a treia zi a vizitei oficiale în România.
 
 
Prinţul Charles va vizita vineri Teatrul Naţional din Bucureşti, un brand cultural naţional şi unul din principalii generatori de imagine a României. 

Vizita oficială a Prinţului Charles în România a început miercuri, când Alteţa Sa Regală a depus o coroană de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I. 

Tot miercuri, Prinţul de Wales a fost primit, la Palatul Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis, care l-a decorat cu Ordinul Naţional "Steaua României" în Grad de Mare Cruce, în semn de „preţuire pentru activitatea în România şi pentru promovarea imaginii acesteia în lume”. 

[citeste si]

În cea de-a doua zi, joi, Prinţul Charles a vizitat Muzeul Satului 'Dimitrie Gusti', centrele Fundaţiei FARA, Delta Văcăreşti, Patriarhia Română şi s-a întâlnit cu premierul Sorin Grindeanu. 

De asemenea, Prinţul Charles a fost primit de Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu la Palatul Elisabeta şi a participat la o recepţie oferită de Ambasada Regatului Unit. 

Printre obiectivele vizitei moştenitorului Coroanei Britanice se află promovarea şi celebrarea relaţiilor bilaterale cu România, inclusiv a campaniei #BritainInRomania, promovarea activităţii Fundaţiei Prinţul de Wales România şi a altor organizaţii active în ţara noastră, aflate sub patronajul acestuia. De asemenea, promovarea organizaţiilor dedicate conservării mediului înconjurător, din zona urbană şi rurală, precum şi evidenţierea sprijinului pe care îl oferă Regatul Unit în acest sens, este un obiectiv al vizitei. 

Vizita oficială a Alteţei Sale Regale în România se încheie vineri, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel