Vizita Papei Francisc în România. Cine e alături de Suveranul Pontif

Echipa specială Observator, dedicată vizitei Papale în România, formată din reporterul Mădălina Iacob și cameramanul Loredana Popovici, a fost aleasă pentru a fi alături de Suveranul Pontif pe întreaga durată a acestui eveniment istoric - din 31 mai, pânã pe 2 iunie. 

„Cu două zile înainte vom pleca la Vatican, unde vom avea parte de un scurt instructaj pentru toate cele trei zile. Vom fi alături de 80 de colegi jurnalişti din toată lumea şi ne dorim să relatăm mai ales cu sufletul întregul eveniment. Vom urca alături de Papa Francisc şi suita papală la bordul aeronavei care va ateriza la Bucureşti în 31 mai", a mărturisit echipa specială a Observatorului, dedicată momentului.

„Până acum, cel mai greu proiect al nostru a fost să urcăm un munte ca să filmăm cum arată viaţa copiilor dintr-un cătun din Apuseni. Atunci am reuşit cu brio! Acum ştim că "urcăm un munte" şi mai mare! Dar abia aşteptăm să le arătăm oamenilor din faţa televizoarelor cele mai bune imagini din zborul papal. Avem foarte mari emoții", a mărturisit echipa specială a Observatorului, dedicată momentului.

Vizita de anul acesta are loc la 20 de ani după vizita istorică pe care a făcut-o Papa Ioan Paul al-II-lea în România, iar între 31 mai și 2 iunie, Papa Francisc va repeta momentul istoric într-o călătorie apostolică de un impact la fel de puternic.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel