Vizită Papa Francisc - Aplicaţie WAZE specială pentru vizita în România

Vizită Papa Francisc - Aplicaţie WAZE specială pentru vizita în România
Vizită Papa Francisc - Aplicaţie WAZE specială pentru vizita în România

Aplicaţia WAZE a creat evenimentul „Vizită Papa Francisc" pentru a veni în sprijinul bucureştenilor privind restricţiile de circulaţie din Bucureşti.

Măsurile şi pregătiri de ultimă oră în ceea ce priveşte vizita Papei Francisc în România. Aplicaţia WAZE a creat evenimentul „Vizită Papa Francisc" pentru a veni în sprijinul bucureştenilor. Totodată au fost luate măsuri speciale de securitate, iar la Cotroceni angajaţii curăţă covorul roşu, anunță Mediafax. 

Aplicaţia WAZE a creat evenimentul „Vizită Papa Francisc" pentru a veni în sprijinul bucureştenilor.

Detalii aici: https://www.waze.com/en/events/pope-francisc-visit-2019-05-31 

Aplicaţia arată restricţiile auto din zona centrală a Capitalei, pe tot parcursul zilei de azi, respectiv din apropierea locurilor de desfăşurare a evenimentelor publice prilejuite de prezenţa Suveranului Pontif şi indică rutele ocolitoare pentru a putea circula în această zi, în condiţii normale.

Totodată, pe traseul din Capitală au fost luate măsuri speciale, de exemplu pe Calea Victoriei fiind ridicate toate coşurile de gunoi stradale, pentru ca în acestea să nu fie aruncate lucruri suspecte.

Mai mult, vineri dimineaţa, la prima oră, angajaţii Palatului Cotroceni curăţau de zor covorul roşu pentru ca Papa Francisc să fie primit cum se cuvine.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26