Vizita lui Tăriceanu în Maroc, amânată, la solicitarea părţii marocane

Tăriceanu
Tăriceanu

Vizita oficială a preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, în Regatul Maroc, programată să aibă loc în perioada 27 - 31 martie, a fost amânată la solicitarea părţii marocane, informează un comunicat al Camerei superioare a Parlamentului.

Potrivit sursei citate, vizita urmează a fi reprogramată pentru o perioadă ulterioară, care va fi stabilită de comun acord.

Călin Popescu-Tăriceanu urma să efectueze această vizită, alături de o delegaţie parlamentară, la invitaţia omologului său, preşedintele Camerei Consilierilor, Hakim Benchamach, potrivit unui memorandum intern, prezentat luni în Biroul permanent al Senatului.

Delegaţia română avea programate întrevederi cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului Regatului Maroc, cu şeful Guvernului marocan şi ministrul de Externe din această ţară.

Programul vizitei includea depunerea de coroane de flori la Mausoleul Mahomed al V-lea şi vizitarea portului Tanger Med, cel mai mare port marocan, care asigură legătura maritimă cu peste 90 de ţări din lume. 

VEZI ȘI: Referendum 2019. Obstacolul lui Iohannis. Chirieac: Vă dați seama ce se va întâmpla?!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel