EXCLUSIV  Vizita lui Cîțu la Cluj. Ce nu s-a văzut la TV / Galerie FOTO

O desfășurare impresionantă de forțe a avut loc la Cluj cu ocazia vizitei premierului Florin Cîțu.

Vizita lui Florin Cîțu de la Cluj-Napoca a fost organizată ca la carte, în cele mai mici detalii. Prima oprire a premierului a fost la ora 11.30, la centrul de vaccinare amenajat la Școala Gimnazială Ion Creangă, situat pe strada Aleea Peana nr. 4, cartierul Mănăștur.

Însă cu câteva ore înainte a început marea mobilizare organizatorică: măturatul și spălatul străzilor din apropiere, tunsul ierbii, reparații de garduri, aducerea de scoarţă de lemn decorativă pentru grădina parkingului nou de lângă școală, ridicarea gunoiului din pubelele din proximitate, precum și la 'implantarea' în puncte cheie a numeroase forțe de ordine. 

Premierul a ajuns la ora stabilită. A vizitat câteva minute centrul de vaccinare și a oferit câteva declarații de presă. Apoi a urmat cooptarea activului de partid pentru sesiunea foto a premierului în văzul camerelor de filmat. După acest moment, primarul Emil Boc l-a dus pe Florin Cîțu la parkingul din apropiere pentru a-i arăta realizarea și conceptul cu care se laudă.

VEZI ȘI Florin Cîțu, răspuns la invitația lui Vlad Voiculescu. Va merge la dezbaterea de la ora 10? Răspuns pentru DCNews

Toate bune și frumoase, vizita din cartier a decurs ca la carte, deși o protestatară cu o pancartă în mână era să 'strice' evenimentul. Însă a fost oprită la timp de polițiști și 'ținută' la câteva străzi distanță. 

Următoarea oprire a fost la Primăria Cluj-Napoca, unde s-a respectat același protocol strict de securitate. Și aici câteva persoane au protestat, în stradă, în fața instituției cu câteva pancarte... dar de pe cealaltă parte a trotuarului pentru a nu deranja ședința din Sala de sticlă a Primăriei.

VEZI ȘI Cîțu, după afirmațiile lui Voiculescu: ”Cum ar fi să comentez declarațiile celor din OPOZIȚIE în fiecare zi”. Răspuns pentru DCNews

În loc de concluzie: Să tot vină în cartierele Clujului, zilnic dacă se poate, nume importante din Guvern pentru ca mobilizarea să fie mai rapidă și eficientă în repararea sau vopsitul gardurilor, tunsul ierbii, măturatul și marcajul rutier al străzilor și alte lucruri de utilitate publică în cartiere, care nu par atât de importante precum centrul Clujului.

Acest articol reprezintă o opinie

2. -imagine fara descriere- (centru-vaccinare-cluj_42737600.jpg)

3. -imagine fara descriere- (salubritate-cluj_58331500.jpg)

4. -imagine fara descriere- (vizita-citu-cluj-6_17139100.jpg)

5. -imagine fara descriere- (strada-cluj_78658800.jpg)

6. -imagine fara descriere- (vizita-citu-cluj_34973700.jpg)

7. -imagine fara descriere- (vizita-citu-cluj-4_54310500.jpg)

8. -imagine fara descriere- (vizita-citu-cluj-2_54311400.jpg)

9. -imagine fara descriere- (vizita-citu-cluj-3_71701100.jpg)

10. -imagine fara descriere- (protest-cluj-2_96567800.jpg)

11. -imagine fara descriere- (primaria-cluj-vizita-florin-citu_72621400.jpg)

12. -imagine fara descriere- (protest-cluj_85403400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel