VIZE SUA. Ambasadorul Maior, anunț

România îndeplineşte criteriile tehnice şi de securitate legate de programul Visa Waiver şi merită să fie parte a acestui program, fiind şi partener şi aliat de încredere al Statelor Unite, a declarat ambasadorul României la Washington, George Cristian Maior. 

Declarațiile au fost făcute miercuri, la evenimentul 'Romanian Social', organizat de Romanians of DC, cea mai activă organizaţie a comunităţii româneşti din zona Washington, condusă de Bogdan Banu. Cu acest prilej, diplomatul a mulţumit comunităţii pentru sprijinul acordat ambasadei în eforturile de aderare a României la acest program, informează Ambasada României la Washington, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ambasadorul George Cristian Maior a fost invitat special la evenimentul organizat de Romanians of DC, care i-a acordat o diplomă de apreciere, în semn de recunoaştere pentru 'munca sa remarcabilă şi continuă în calitate de ambasador şi pentru eforturile notabile de dezvoltare a Parteneriatului Strategic dintre Statele Unite şi România'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel