Virgil Ianțu la “Vrei sa fii milionar?”, de la Kanal D, recunoaște că nu se va maturiza niciodată

Petru Chiriac
Petru Chiriac

Petru Chiriac, care a ajuns aseara la suma de 7 500 de lei, vrea sa castige premiul de 1 milion de lei pentru a-si ajuta fratele aflat intr-o situatie foarte dificila

Dupa ce ieri seara, la “Vrei sa fii milionar?”, Petru Chiriac din Pascani, ofiter MAPN, ne-a dat emotii mari, bifand corect raspuns dupa raspuns in fata unui Virgil Iantu pus pe glume, astazi vom afla daca acest concurent redutabil va trece de intrebarea cu numarul 10, securizandu-si astfel suma de 15. 000 de lei.

Petru Chiriac i-a demonstrat cu umor lui Iantu ca oamenii mari “dau in mintea copiilor”, la intrebarea care cerea nominalizarea “animalului nocturn, fara dinti si acoperit cu placi osoase, care traieste in America de Sud”. Concurentul a indicat cu precizie varianta corecta, “tatu”, argumentul suprem fiind acela ca a vazut o astfel de creatura la desenele animate pe care le urmareste, de regula, fiica sa.

“Aztecii jucau cu tatuul acela fotbal!”, a afirmat Petru Chiriac starnind zambetul lui Iantu si un schimb de replici amuzante. “Cati ani ai? (…) Si cand te maturizezi?”, si-a chestionar Iantu concurentul, raspunzandu-si singur la ultima intrebare: “ Iti spun din experienta, niciodata!”.

La cum au decurs pana in acest moment “ostilitatile”, Petru Chiriac are mari sanse sa ajunga departe si sa ia chiar premiul de 1 milion de lei. Petru Chiriac vrea sa isi ajute astfel fratele sa iasa dintr-o situatie disperata; un tansplant de rinichi i-ar oferi acestuia din urma sansa unei vieti normale.

Daca va reusi Petru Chiriac sa isi indeplineasca visul si sa castige marele premiu, de un million de lei, aflati in aceasta seara, de la ora 20.00, la “Vrei sa fii milionar?”, numai pe Kanal D!

Editia din aceasta seara reuneste candidati redutabili la marele premiu! Asadar, nu ratati in aceasta seara, de la ora 20.00, o editie speciala “Vrei sa fii milionar?”, cu oameni inteligenti si castiguri pe masura!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel