Virgil Ianțu a mărturisit cu ce se ocupă în prezent

Pe Virgil Ianțu majoritatea dintre noi îl știm de la emisiunile care l-au făcut celebru – ”Vrei să fii miliardar”, ”Copiii spun lucruri trăsnite”, ”Te crezi mai deștept?” și ”Vrei să fii milionar” (de la Kanal D). Dar în afară de faptul că s-a remarcat ca prezentator TV, Virgil Ianțu este și cântăreț (în trecut, membru al formației The Fifties, unde principalul solist era Ștefan Bănică).

În prezent, Virgil Ianțu s-a apucat din nou de muzică – o pasiunea mai veche. După ce a stat o bună perioadă de timp departe de lumina reflectoarelor, vedeta s-a întors cu forțe proaspete pentru a cuceri publicul din România. Fostul prezentator al emisiunii ”Copiii spun lucruri trăsnite” a povestit pe blogul său ce surprize a pregătit pentru admiratorii săi, dar și ce-a mai făcut în ultimii trei ani de când nu a mai fost în atenția presei.

”O așteptare de trei ani, o muncă de nouă luni, un moment potrivit. Țin să vă povestesc și vouă cu ce m-am ocupat în ultima vreme și ce încerc să fac de acum încolo, ca de obicei, numai cu ajutorul și suportul vostru. Da, mă refer la albumul de care multă lume mă întreba și eu nu știam despre ce vorbesc oamenii ăștia. Nu țineam morțiș să mă afirm în această calitate, de “solist”. Nu îmi doream așa ceva… Dar timpul a trecut și cred că acest album, de fapt, acest moment, are legătură cu starea mea. Am 42 de ani și mi-e bine. Acasă, pe stradă, cu prietenii, pe scenă, oriunde și cu tot ce am făcut eu în viața mea… mi-e bine.

Despre idee… muzica românească. Am început cu trecutul și am ajuns în prezent. Dorința mea este să ne bucurăm de piese românești apărute în perioade diferite, pe care le iubim, dar care poate că ne lipsesc în ultima vreme. George Natsis a scris orchestrația. El a înțeles imediat ce îmi doresc de la acest album și ne-am înțeles perfect. A făcut o treabă extraordinară pentru care îi mulțumesc!

Esența pieselor a rămas aceeași. Vorbim totuși de swing! Da, îmi place genul și am vrut să fac asta. Piese românești, swing, big band… e o încercare. Eu sunt foarte fericit cu acest album, în primul rând  pentru că l-am făcut. Și dacă mă gândesc la bucuria celor alături de care am muncit, rezultatul…. , dar e mai bine să ascultați. Sper ca acest album, atunci când se va lansa și îl veți asculta, să vă placă și să ajungă exact acolo unde i-am stabilit eu destinația.

Primul single a fost lansat joi, 17 octombrie, în cadrul matinalului de pe Magic FM, și este vorba despre o piesă la care țin foarte mult. Să vă fie bine și vă mulțumesc”, a scris Virgil Ianțu pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel