Viral pe Internet: De Ce copiii ținuți în brațe de cerșetori dorm mereu

O postare de pe un blog a devenit virală pe Internet. Este o întrebare pe care poate mulți au uitat să o pună și care are un răspuns dureros: "De ce copiii ținuți în brațe de cerșetori dorm mereu?". Răspunsul a fost dat de un străin și, din câte susține,  a fost primit de la un român rrom "cu trei clase și mașini scumpe". 

Răspunsul, postat pe blogul simonnesacalianu.wordpress.com, poate i-a făcut pe mulți dintre cei care citesc să se gândească de două ori înainte să întindă o bancnotă unui om ce întinde o mână. Cel care coordona cerșetorii a spus sec: "copilul e pe vodcă sau heroină, pentru a nu țipa. (...)Femeile stau cu el toată ziua; îţi imaginezi că puradelul s-ar plictisi".

Potrivit aceluiași răspuns, copiii nu rezistă de fiecare dată "tratamentului" și mor. Unii mor chiar în timpul zilei, în brațele  "mamei", care continuă să strângă bani. Și mama nu e mamă. Copiii sunt "închiriați" din familii unde există probleme- sărăcie, alcoolism- sau, pur și simplu, sunt furați.

Cel care a descoperit "de ce copiii ținuți în brațe de cerșetori dorm mereu" scrie că este jurnalist și vrea să tragă un semnal de alarmă. El le transmite cititorilor că ar putea să salveze viața acelor copii, dacă s-ar gândi de două ori înainte să arunce bani în fața unei "mame amărâte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel