VIRAL. Mama unei românce a fost rănită în explozia din Beirut. Mesajul emoționant al femeii

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Mama unei românce a fost rănită în explozia din Beirut. Mesajul transmis de ea pe Facebook a devenit viral.

Mama unei românce a fost afectată de explozia din Liban. Deborah Faoro a scris un mesaj emoționant pe Facebook, după catastrofa din Beirut. Tânăra spune că până și Libanul, în situația în care se află, arată mai bine decât România.

Deborah și-a fotografiat mâna și a postat poza pe o rețea de socializare . "Mâna este a mea. Lacrima este tot a mea", a scris tânăra, îndemnându-i astfel pe toți să ridice mâna pentru a reclădi România. Postarea a devenit în scurt timp virală. Zeci de oameni și-au fotografiat mâinile ridicate în sus și au copiat mesajul emoționant al femeii, inclusiv mai multe vedete de la noi.

Deborah Faoro a mărturisit că mama ei a rămas fără casă în urma exploziei din Beirut, iar acum nu mai știe nimic de ea, doar că este puțin rănită. 

"Datorită exploziei de ieri, mi-am dat seamă că până și Libanul arată de o mie de ori mai bine decât ceea ce avem noi", "vreau o țară ca afară", "trăim într-o țară de căcat". Asta citesc eu azi în postările ce-mi apar pe Facebook. Știți ceva? Libanezii protestează împotriva guvernului de un an de zile, sunt bătuți, gazați, iar după ce au văzut că civilii nu se retrag, au început să taie curentul. Libanul are curent doar 30 de minute pe zi, asta înseamnă că atâta timp au și apă. Au ridicat schimbul la dolar, oamenii nu mai au bani pentru a mânca. Nu poți trimite sau scoate bani din țară, COVID-ul a oprit plecatul. Asta se întâmplă în râvnitul "afară". N-am plâns că mama mea a rămas fără casă. Nici că de ieri nu mai știu nimic de ea. Știu doar că e puțin rănită, dar e teafără. Stau și petrec cu neputința mea de a face ceva. Astea sunt, astea ducem. Fiecare în sinea lui. Totuși, am plâns azi, am plâns când am citit postările de sus în care văd oamenii care orice ar fi își scuipă țara. Ne scuipă România. Asta este țara mea. Pentru că pe ea am ales-o. Aici sunt, aici stau, aici rămân. Clădesc zi de zi țara mea, cu mâna mea. Fac asta neobosit. Nu vreau o "țară ca afară", o vreau pe a mea cu oamenii care îmi zâmbesc în inimă. Nu mă interesează ce fac ceilalți, aici sunt, aici fac. De nu clădim noi piatră cu piatră, cine să clădească? De renunțăm când ne arde soarele, cu ce ne alegem? Nu suntem decât câte un om de nu ne ținem de mână. Când ne ținem de mână nu suntem doar oameni, devenim o forță. O forță care hrănește țară noastră. Am tot secat-o în ură și frică. Am secat-o în dezbinare. Țara a obosit, noi am obosit. Asta este mâna mea, cu ea îmi clădesc țara mea. O întind înspre voi, luați-o dacă o vreți. Ridicați și voi mâna și reclădiți-vă țara!", a scris femeia pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel