Viorica Dăncilă, răspuns pentru Iohannis

Viorica Dăncilă a confirmat că va onora invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis de a discuta probleme de politică externă, marţi, 15 mai, la Palatul Cotroceni.

Viorica Dăncilă, premierul României, în urma invitației transmise, luni, de către Administraţia Prezidențială, a transmis următorul răspuns: "Domnule Președinte, în cadrul dialogului interinstituțional, am primit invitația dumneavoastră la consultări pe teme de actualitate de politică externă, respectiv recentele evoluții din Orientul Mijlociu şi relațiile bilaterale ale României cu Statul Israel. Pe această cale, confirm participarea".

VEZI ȘI RĂZBOI POLITIC între Iohannis și PSD. Chirieac: E o NEBUNIE perfectă!

Mesajul lui Iohannis

Viorica Dăncilăa fost chemată, marți, 15 mai, la consultări de către președintele României, Klaus Iohannis. Vă redăm în continuare textul invitației:

„Doamnei Vasilica -Viorica Dăncilă

Prim-Ministrul României

Stimată doamnă Prim-ministru,

Având în vedere opiniile exprimate de Guvern în legătură cu evoluții recente din politica externă, în temeiul dispozițiilor art. 86 din Constituție, vă invit pentru consultări în data de 15 mai a.c., ora 11:00, la Palatul Cotroceni. 

Consultările vizează clarificarea unor aspecte ce țin de politica externă a României, inclusiv problematica relocării ambasadei României din statul Israel, care constituie probleme urgente și de importanță deosebită.

[citeste si]

La această întâlnire puteți fi însoțită de miniștrii de resort."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel