Viorica Dăncilă: Lângă Iohannis a leșinat un om și n-a schițat niciun gest

Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă l-a atacat, vineri, pe președintele Iohannis spunând în alocuțiunea susținută în localitatea Săulești din Bacău că românii au un președinte care nu-i iubește, „lângă care a leșinat un om și el n-a schițat niciun gest”.

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, în Bacău că președintele Iohannis se gândește la români doar din cinci în cinci ani și trebuie să spună câte măsuri dintre cele promise românilor a realizat.

„Ne-am săturat să ne privească cu aroganță de la microfonul administrației prezidențiale un președinte care se gândește la români din cinci în cinci ani și atunci doar pentru a-i numi și a-i susține pe cei care iau măsuri împotriva românilor. Ne-am săturat ca președintele să stea în vacanță să stea în weekend-uri prelungite când ar trebui să fie în mijlocul românilor, să muncească pentru români 24 de ore din 24, șapte zile din șapte. Să vină și să spună ce a făcut în cei cinci ani în care a fost președintele României, câte măsuri din ceea ce a promis românilor a realizat”, a spus Dăncilă.

Dăncilă: Iohannis nu-i iubește pe oameni

Liderul PSD a mai spus că președintele nu-i iubește pe oameni și a amintit de incidentul în care un militar a leșinat în la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanța spunând că Iohannis „nu a schițat un gest măcar că îi pasă de ceea ce se întâmplă în jurul lui”.

„Avem un președinte care nu iubește românii, nu empatizează cu românii avem un președinte lângă care a leșinat un om și nu a schițat un gest măcar că îi pasă de ceea ce se întâmplă în jurul lui. Avem un președinte care de fiecare dată a blocat Guvernul României, a blocat Parlamentul României în toate măsurile care trebuia să le ia pentru români. Avem un președinte care ar trebui să fie un model în respectarea legilor acestei țări, dar președintele Iohannis a încălcat și încalcă legea fundamentală, încalcă Constituția României pentru că are impresia că își poate permite orice”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Premierul demis Viorica Dăncilă se află sâmbătă într-o vizită în județul Bacău, unde a participat dimineață la inaugurarea Centurii Bacău, primii kilometri de autostradă din Moldova, după care a mers în localitatea Săulești. Din programul zilei mai fac parte vizite în comunele Tamași și Doftana.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel