Viorel Lis, accident vascular. Oana Lis, primele declarații

Oana Lis a trecut prin momente dificile, după ce Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral.
Oana Lis a fost cea care l-a convins pe fostul edil să se ducă la spital. "M-am speriat rău de tot, am mers la spital... El nu voia pentru că aceasta este problema: bolnavul nu realizează gravitatea situaţiei. El zicea că se duce acasă să se culce, dar dacă se ducea acasă să se culce, murea în somn sau paraliza. Şi am venit cu el la spital, acum este internat la Spitalul Universitar, este pe mâini bune, pe tratament, se impune un tratament în primele trei ore de la accidentul vascular", a spus Oana Lis într-o emisiune TV. 

Probleme de sănătate

În vârstă de 74 de ani, problemele de sănătate ale lui Viorel Lis s-au înmulțit în ultima perioadă. Acesta a fost operat în luna noiembrie a anului 2017, tntervenția chirurgicală fiind extrem de delicată. 

[citeste si]

"S-au crucit și medicii când au văzut ce am în mine. Sper să depăşesc această perioadă, nu mă simnt foarte bine. Acum, încep să obosesc destul de repede, nu mai am energie. E destul de dificil pentru mine. Uneori simt că rămân fără aer", declarase atunci Viorel Lis în cadrul unui interviu acordat pentru Spynews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel