Viorel Gaiță se va lupta cu Buzdugan pentru cele mai tari farse

viorel-gaita
viorel-gaita

Viorel Gaiță a semnat cu Kiss FM, unde va avea o rubrică de farse în cadrul matinalului realizat de Mihai Găinușă, Dezbrăcatu și Oana Paraschiv. Astfel, Gaiță intră în concurență cu Daniel Buzdugan, care are o rubrică asemănătoare la Radio ZU.

”Eram într-o perioadă între contracte. La Antenă nu se mai știa mare lucru despre ce urmează, s-a terminat sezonul de farse, și așa că propunerea lui Huidu a venit super ok. Eu l-am căutat mai demult, el nu a avut timp, apoi m-a sunat el. Ne-am întâlnit de mai multe ori ca să punem la punct detaliile și ideea a fost că o să mergem pe un sistem de farse prin telefon.”, a declarat Viorel Gaiță pentru Pagina de Media.

Cum va fi rubrica?

”Pur și simplu vom suna oameni la întâmplare. Încercăm să fim o variantă la Buzdugan, dar o să fie altceva. Va fi și cu oameni politici și din mass-media, la modul că eu voi decupa declarațiile lor din emisiunile din radio și TV, le scot din context și înjgheb un fel de dialog. Folosesc frazele lor ca și cum ar fi un dialog și sun oameni obișnuiți, dar am sunat și personalități.

De exemplu, l-am sunat pe Vadim Tudor și l-am pus să vorbească cu Becali. Eu m-am prezentat drept șeful de cabinet al domnului Becali. Asta nu s-a mai făcut la noi. I-am sunat pe alții și i-am pus să vorbească cu Băsescu. Și rămâi stupefiat, pentru că oamenii chiar se arată dispuși să dea sfaturi președintelui. Restul sunt oameni obișnuiți. Sunt farse muncite.” a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel