Violeta Alexandru, anunţ pentru beneficiarii biletelor de tratament balnear. Când pot reveni în staţiuni

"Beneficiarii biletelor de tratament balnear pot reveni, începând de astăzi, pentru a începe procedurile de recuperare așa cum au fost prescrise de medicul lor de specialitate", transmite ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

"Eu verific ca totul să fie pus la punct, știu că și-au dorit să revină pentru că au diverse afecțiuni și au nevoie de tratament dar îi rog să aibă și grijă. Ca totul să fie bine, toți trebuie să avem grijă. Președintele Casei Naționale de Pensii Publice a fost pe teren, de asemenea. La fel și Directorul General al companiei care gestionează bazele de tratament pentru pensionari (TBRCM).

Am vrut să mă asigur personal că totul este pregătit în detaliu pentru ca aceștia să se poată caza și urma tratamentele în condiții de siguranță. Hotelul Dacia, din Covasna, una din bazele de tratament, s-a pregătit ca să primească primele persoane. Deja începuseră să sosească, urmând ca intrarea în circuit să se realizeze în mai multe tranșe, zilnice, tocmai pentru a se evita aglomerarea.

Sunt oameni cu diverse afecțiuni, majoritatea pensionari, cărora le doresc odihnă plăcută și multă sănătate. Seriile dar și condițiile de cazare sunt disponibile atât pe site-ul TBRCM cât și la caseje județene de pensii", transmite Violeta Alexandru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel