Violențe la protestul din Piața Victoriei. Reporterul România TV, trântit la pământ. Codruța Cerva, LOVITĂ cu RANGA?!

Protestele au degenerat în Piața Victoriei din Capitală. Acolo au avut loc mai multe violențe. Polițiștii și jandarmii au intervenit. 

UPDATE: Codruța Cerva, Oana Lovin, dar și reporterul Rafaelo Varga au fost agresați în Piața Victoriei. Protestatarii au scandat împotriva televiziunilor. 

”Unul din protestatari a vrut să îmi dea un pumn în față. Nu a reușit, dar m-a împins și am căzut pe jos. Jandarmeria a intervenit, dar incidentul era deja consumat. Un bărbat cu o rangă avea o ură vizibilă față de presă. Codruța Cerva a fost lovită la picior”, a declarat Rafaelo Varga la România TV. 

”Noi susținem protestele pașnice. Am întrebat de ce au scandat când singura televiziune care ne-a promovat a fost România TV. Le-am spus celor care vorbeau la microfon rușine să vă fie. Am fost împinsă, îmbrâncită, lovită”, a declarat Codruța Cerva. 

”Este regretabil pentru că și așa eram foarte puțin. Trebuia făcut apel la solidaritate și unitate nu la violență”, a precizat Oana Lovin. 

- Știrea inițială - 

Reporterul Rafaelo Varga a fost trântit la pământ de către manifestanții din Piața Victoriei. De altfel, Codruța Cerva ar fi fost lovită cu o rangă, relatează România TV. 

Polițiștii și jandarmii vor să evacueze Piața Victoriei, în ciuda manifestanților care nu vor să renunțe. Protestatarii scandează și își cer drepturile. De altfel, jandarmii au intervenit și aplică amenzi și avertismente mai multor participanți. 

”Libertate, libertate”, s-a strigat în permanență în Piața Victoriei. De asemenea, de mai multe ori a fost intonat imnul național de către manifestanți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel