Violențe proteste Guvern. Jandarmii au intervenit

Protestele au degenerat în fața Guvernului după ce mai multe persoane au aruncat în jandarmi cu fumigene și diverse obiecte contondente. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene. 

Grupuri izolate de persoane au pornit un atac asupra jandarmilor, care au fost nevoiți să îi disperseze folosind gazele lacrimogene. Potrivit România TV, "atacatorii" ar fi membrii unor galerii de fotbal. 

Manifestanții violenți nu s-au potolit, ei continuând să arunce în jandarmi cu diverse obiecte, printre care și sticle de sticlă. Câțiva jandarmi au fost răniți și transportați la spital. 

Grupul incitator a dat foc la câteva panouri publicitare din piața Victoriei. Mulți dintre ei au fețele acoperite cu fulare negre. 

Jurnalistul Val Vâlcu avertiza încă de la începutul serii despre riscul care există în momentul în care s-a decis suplimentarea numărului de jandarmi: "Este o greșeală. Nu este bine să fie prezenți atât de mulți jandarmi pentru că pot apărea provocări între oamenii care protestează neviolent. Este foarte ușor să apară fricțiuni," a subliniat Vâlcu.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel