Violențe protest 10 august. Bolcaș: Protestatarii și jandarmii știau ora declanșării

Protest 10 august
Protest 10 august

Avocatul Lucian Bolcaș este de părere că atât protestatarii, cât și jandarmii știau chiar și ora la care urma să se declanșeze violențele la mitingul din 10 august și nu înțelege amestecul Gabrielei Firea în tot acest subiect.

Am o impresie stranie. Cred că ambele tabere, cele ale jandarmilor și cele ale protestatarilor cunoșteau foarte bine până și ora la care se vor declanșa violențele. Este foarte interesant că pornind de la un conflict provocat se ajunge la un conflict al interpretărilor.

Să știți că nu vom afla niciodată adevărul dacă toate aceste plângeri care vizează evenimentele din 10 august nu vor fi reunite sub egida unui organ de anchetă unic, a unui procuror. Toate sunt condiționate una de alta. Fiecare acțiune are o reacție a ei și asta trebuie urmărit într-un raport de cauzalitate.

În ceea ce privește celelalte interpretări, cine este vinovat, cine nu este vinovat, depinde de ceea se va stabili înainte. Aici lucrurile sunt puțin prea complexe și trebuie văzute atribuțiile exacte ale fiecărui organ. Eu nu văd ce amestesc are doamna primar Gabriela Firea pentru că este normal, prefectul este reprezentantul guvernului, este numit de către guvern, este omul guvernului. În aceste condiții, evident că prezența sa nu are nicio legătură decât pentru cei care vor să politizeze toată această reacție., a declarat Lucian Bolcaș în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel