Violator în serie din Corfu, condamnat la închisoare. Cine este cel supranumit "bestia din Kavos" și ce le-a făcut turistelor

Violator în serie din Corfu, condamnat la închisoare. Cine este cel supranumit "bestia din Kavos" / Foto: Pixabay
Violator în serie din Corfu, condamnat la închisoare. Cine este cel supranumit "bestia din Kavos" / Foto: Pixabay

Un bărbat din Corfu, Grecia, a fost condamnat la închisoare după ce ar fi violat mai multe turiste.

Dimitris Aspiotis, supranumit și "bestia din Kavos" a fost găsit vinovat de violul unei femei străine și a fost condamnat la un total de 20 de ani de închisoare pentru acuzațiile de viol, vătămare corporală gravă și încălcare a condiționării, scrie Enimerosi.ro

Înainte de 2012 el a fost găsit vinovat de violul a șase femei și a fost condamnat la un total de 53 de ani de închisoare. Cu toate acestea, în beneficiul legii 4322/2015, cunoscută în Grecia drept „legea Paraskevopoulos”, el a a stat doar cinci ani în pușcărie și a fost eliberat în 2019.

Sute de polițiști s-au chinuit să-l prindă

În mai 2020, el a fost implicat din nou în dispariția unei femei de 34 de ani, care, când a fost găsită, a susținut că a fost răpită și violată în mod repetat de bărbat. Polițiștii l-au căutat mai mult timp și în cele din urmă l-au localizat în fundul unei râpe adânci din Gremna, Ai Gordis, Paleohori. Acesta ar fi fugit de oamenii legii și ar fi căzut de pe o stâncă. Acest lucru s-a întâmplat în luna mai.

„Arestarea sa a fost precedată de câteva zile de investigații ale poliției, care au implicat peste 100 de ofițeri de poliție în zona mai mare a Lefkimmi și au fost utilizate toate mijloacele tehnice necesare. OPKE, câini de poliție, precum și bărbați ai departamentului de poliție Lefkimmi, pentru a-l localiza și a-l aresta. Se subliniază că făptuitorul la vederea polițiștilor, care erau staționați în zona împădurită din Paleochori, Lefkimmi, a fugit și a sărit dintr-un punct abrupt, în urma căruia a fost rănit la membre și la coloana vertebrală", a declarat atunci directorul poliției din Corfu, Giannouli Mattheou, pentru The Independent.

El a fost reținut, iar apoi prezentat în fața instanței. Acum, judecătorii au decis că acesta va sta după gratii timp de 20 de ani.

Victimă a violatorului, declarație tulburătoare

Stewardesa britanică Kayleigh Morgan, care a fost victimă a violatorului în serie și a renunțat la anonimat pentru a face campanie împotriva eliberării lui Aspiotis, a declarat pentru The Sun: „Sper că va rămâne închis pentru tot restul vieții sale. Este timpul ca autoritățile elene să arunce cheia. Am avertizat că va lovi din nou și mi s-a dat dreptate. Mă bucur că a fost prins înainte ca viața unei alte femei să fie distrusă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel