Violatoarea din Tulcea a fost condamnată la închisoare

Luminiţa Perijoc, cunoscută ca violatoarea din Tulcea, a fost condamnată definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare de către judecătorii Curţii de Apel Constanţa. Ea este acuzată că, în august 2012, a sechestrat, bătut şi violat un taximetrist din Tulcea.

 

Curtea de Apel Constanţa a judecat apelul formulat de Luminiţa Perijoc împotriva deciziei Tribunalului Tulcea, prin care fusese condamnată la cinci ani de închisoare cu executare şi a dispus reducerea pedepsei la patru ani de închisoare. De asemenea, instanţa a decis suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, cu un termen de încercare de şapte ani, conform Mediafax.

În acest interval, femeia în vârstă de 32 de ani se va supune mai multor măsuri de supraveghere, fiind obligată să se prezinte, la datele fixate, la Serviciul de Probaţiune de la Tribunalul Tulcea, să anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte opt zile, precum și întoarcerea şi să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă. Nerespectarea acestor decizii determină revocarea suspendării sub supraveghere a executării pedepsei.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului Tribunalului Tulcea, în noaptea de 22 spre 23 august 2012, în jurul orei 00.20, Luminiţa Perijoc a invitat în apartamentul în care locuieşte singură un taximetrist căruia îi solicitase de mai multe ori în acea zi să îi cumpere băuturi alcoolice şi ţigări.

"Pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminiţa i-a aplicat taximetristului două lovituri cu un cuţit în zona capului. Taximetristul a reuşit să se refugieze în bucătărie, de unde a apelat 112, alertând Poliţia şi Ambulanţa", se arată în rechizitoriu.

În urma incidentului, atât taximetristul, cât şi femeia au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea.

Taximetristul a susţinut că femeia l-ar fi ameninţat cu un cuţit şi astfel l-ar fi forţat să întreţină relaţii sexuale, iar ulterior l-a şi lovit cu cuţitul, când el a încercat să scape. Luminiţa Perijoc a negat însă că l-ar fi violat pe bărbat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel