Vinovații de moartea lui Ionuț Anghel, trimiși în judecată

În cazul lui Ionuţ Anghel, copilul de patru ani care ar fi fost omorât de mai mulţi câni maidanezi în apropierea unui parc din Sectorul 2 al Capitalei,  Parchetul a dispus trimiterea în judecată a două persoane juridice.

La peste o jumătate de an de la moartea lui Ionuţ, procurorii au finalizat ancheta în acest caz şi au decis să trimită în judecată două persoane juridice: firma care se ocupă de administrarea terenului şi ADP, sector 2.

Procurorul general al României, Tiberiu Nițu, a declarat că are date că dosarul va fi înaintat vineri instanței de judecată, informează rtv.net.

Referitor la eventuale disjungeri în dosar, șeful Ministerului Public a precizat că s-a informat doar în ceea ce privește finalizarea dosarului prin soluție și dacă vor fi alte disjungeri sau spețe din cauză vor fi comunicate.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini, pe un teren din apropierea Parcului Tei.

Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, declara în 3 septembrie medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel