Vineri, 3 aprilie, zi DECISIVĂ pentru Gigi Becali

Omul de afaceri George Becali va afla vineri, 3 aprilie, dacă va fi eliberat condiționat din penitenciar, magistrații Tribunalului Constanța urmând să se pronunțe în acest sens.

Sentința judecătorilor a fost amânată pentru vineri după ce luni, 31 martie, instanța a judecat contestația procurorilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA) împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri.

Sentința pe care o vor da magistrații va fi definitivă.

Pe 6 martie, magistrații Judecătoriei Medgidia au decis eliberarea condiționată a lui George Becali, iar în situația în care sentința nu ar fi fost contestată de procurorii anticorupție, Becali ar fi putut pleca acasă de la Penitenciarul Poarta Albă.

Citește și: GIGI BECALI RĂMÂNE ÎN AREST. Decizia a fost amântată

Condamnat la închisoare în 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.

Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul "Valiza".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel