Vindecare miraculoasă în Bucureşti. Jandarmii, martorii unei minuni

Cersetor
Cersetor

"Ceea ce pare un handicap locomotor grav, se vindecă miraculos la vederea echipajului de jandarmi", transmite Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Jandarmii vin cu un exemplu concludent asupra modului în care sunt înşelaţi oamenii miloşi de către cei care vor să profite de bunătatea lor, prezentând cazului unui individ care mima faptul că are un handicap grav, dizabilitate care a dispărut miraculos când au apărut jandarmii. 

"Când dați bani cerșetorilor, nu ajutați oameni nevoiași, ci încurajați cerșetoria. Lucrurile sunt mult mai complicate de atât, pentru că ceea ce pare o faptă lipsită de importanță, reprezintă infracțiunea de "înșelăciune", conform Noului Cod Penal.

Lucrurile devin și mai grave, atunci când în această activitate ilegală sunt angrenați și copii. În anul 2018, jandarmii din Capitală au aplicat 5. 870 de sancțiuni contravenționale pentru apelarea, în mod repetat, la mila publicului și au constatat o infracțiune de "înșelăciune". Așadar, nu încurajați cerșetoria! Societatea civilă este cel mai puternic partener al nostru în combaterea fenomenului cerșetoriei", transmite Jandarmeria Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel