Viktor Orban: Astăzi Europa nu este liberă

La 168 de ani după ce popoarele europene au luptat pentru libertatea lor, 'Europa, casa noastră comună', nu este liberă, a declarat premierul ungar Viktor Orban, în cadrul unei ceremonii la Budapesta care marchează Revoluția anti-habsburgică de la 1848, relatează MTI, potrivit Agerpres.

'Astăzi Europa nu este liberă deoarece libertatea începe prin a spune adevărul, însă astăzi nu avem voie să spunem adevărul în Europa', a declarat premierul ungar în fața Muzeului Național de la Budapesta.

'Nu avem voie să spunem' că Europa este amenințată de migrația în masă sau că migrația 'aduce cu ea pe continent criminalitate și terorism. Mai mult, europenii nu au voie să spun că fluxul de migranți nu este un accident, ci o operațiune planificată, controlată', a mai spus șeful guvernului ungar.

În opinia sa, Bruxellesul este astăzi 'ocupat să planifice reinstalarea rapidă a străinilor' în întreaga Europă. Cu toate acestea, el a afirmat că europenii 'se trezesc încet' și încep să înțeleagă că 'viitorul lor este în joc'.

Totodată, premierul Viktor Orban a afirmat că Ungaria nu le va permite altora să dicteze 'pe cine trebuie să primim în casele noastre și în țara noastră'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel