Viitorul videochat-ului, în pericol din cauza inteligenței artificiale

foto: Freepik
foto: Freepik

Modelele umane generate de AI ar putea înlocui fetele reale angajate în studiourile de videochat.

Inteligența Artificială ne dă deja viețile peste cap. Imagini care par a fi reale sunt de fapt generate de calculator, astfel că industria videochat-ului ar putea avea de suferit în viitor. Și asta pentru că modelele reale vor fi înocuite cu grafică generată de IA. Femeile virtuale vor fi lipsite de imperfecțiuni, cu forme bine definite, cu machiaj impecabil și cu gesturi senzuale comandate "la fix" dintr-o linie de comandă. Au fost deja, până acum, situații când competiții fotografice importante au fost câștigate de astfel de imagini create de computere, ceea ce ne face să ne punem tot mai multe întrebări legate de avansul tehnologic care pare să nu aibă limită.

S-a și întâmplat deja o mare confuzie. Mii de bărbați au fost păcăliți de cea mai nouă apariție pe rețelele de socializare: Hailey Lopez, o domnișoară cu forme generoase, fană înfocată a echipei de fotbal american Miami Dolphins. Mai mult, cea mai sexy suporteriță are cont verificat cu bifă albastră pe X / Twitter, unde postează des fotografii cu echipa sa preferată.

Recent, după un ultim meci al "delfinilor din Miami", fanii au înnebunit când au văzut cât de frumoasă e  Hailey, îmbrăcată sumar, iar mai apoi în tricoul echipei de fotbal, scrie Inside Hook.

                           

                           Screenshot/Hailey Lopez Instagram

Imaginile a adunat sute de mii de vizualizări. La scurt timp, Hailey Lopez "a postat" pe X / Twitter o fotografie de pe Stadionul Hard Rock, adăugând mesajul „Hai, delfinii!”.

                   

                  Screenshot/Hailey Lopez Instagram

Bomba a venit după. Publicația spaniolă Marca i-a dezamăgit pe toți bărbații care dăduseră inimioare și aprecieri la pozele fetei. Blonda cu chip angelic și piept generos nu există în realitate.  Profilul ei este, de fapt, generat de către inteligența artificială.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel