EXCLUSIV  Viitorul lui Ponta în politică. Previziunile lui Chirieac și Gușă / video

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Bogdan Chirieac și Cozmin Gușă au vorbit, vineri, la „Deferiţi mass media”, și despre Victor Ponta.

„Victor Ponta este un politician foarte bine pregătit. Eu sper să candideze în 2024. Chiar e nevoie”, a spus Bogdan Chirieac.

„Se schimbă lumea. Ponta s-ar putea să aibă noroc”, a zis și Cozmin Gușă. „Are expertiză, da, are o vedere de ansamblu, are o viziune”, a subliniat Bogdan Chirieac. „Are și mare susținere internațională pe linia Beijing - Ankara”, a adăugat Cozmin Gușă.

„Nu știu la Beijing, la Ankara sigur are”, a spus Bogdan Chirieac, adăugând: „Ponta a avut viziune să aducă tineri școliți și mă gândesc acum la... cred că se numea Ioana Petrescu, eu îi spun mereu Pluşica, cea de la Harvard, ministru de Finanțe. Am văzut-o cum se descurca în Statele Unite, când Ponta a dus Exxon în Marea Neagră. Era impecabilă, era de acolo. Și cum vorbea engleză. Era cartea de vizită Harvard.”

 

Deferiţi mass media, sezonul 3, episodul 3. O nouă dezbatere a subiectelor momentului

Citește și...

Se cere achitarea lui Negulescu. Ponta: Mă aștept ca domnul Portocală să ajungă la Parchetul European, să primească 8.000 de euro pe lună

Victor Ponta a comentat cererea de achitare pentru ex-magistratul DNA Mircea Negulescu, în unul din dosarele Adinei Florea.

„Eu acum mă aștept ca domnul Portocală să ajungă la Parchetul European, să primească 7-8.000 de euro pe lună și să ancheteze corupția care, așa cum spune și doamna Von der Leyen, există în Europa doar prin țările din Est, adică prin România, prin Ungaria, prin Bulgaria... Doar nu vă închipuiți că ar fi corupție în Germania sau prin Franța?! Deci mă aștept ca domnul Portocală, după ce i se face dreptate de Parchetul General, care atenție a invocat prescripția, Parchetul General fiind autorul faimoasei circulare care spune să nu se aplice decizia CCR... 

Eu cred că era de așteptat acest lucru, domnul Portocală, domnul Onea și gașca de la Ploiești n-au fost chiar tâmpiți. Ei au executat pe cine trebuia, n-au executat la întâmplare. E și un mesaj pentru alții care urmează să execute. Părerea mea sinceră, ca o evaluare din afară, este că veți constata imediat ce PSD-ul va prelua funcția de premier, prin Marcel Ciolacu, nu doar că de atunci vor crește prețurile la energie și va crește inflația, dar atunci va reporni și lupta anti-corupție. Acum nu e nicio corupție în România, dar atunci va apărea brusc lupta anti-corupție și procurorii care vor face ceea ce a făcut Portocală trebuie să fie siguri că nu o pățesc”, a declarat Victor Ponta la emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Citește și...

Ponta: România își distruge industria alimentară

Victor Ponta a spus care e, în opinia sa, problema principală pentru România.

„Cred că problema principală pentru România nu va fi că mâncăm gândaci sau greieri, ci că nu vom mai avea, deși ne-a dat Dumnezeu cam tot, nici vită, nici porc, nici pui românesc, pentru că, prin măsurile luate de noi, vom mânca vită din Ungaria, porc din Spania, pui din Olanda. Nu am auzit pe nimeni în Europa să bage bani în greieri, dar bani în mâncare, da. Iar România își distruge, în mod programat, industria alimentară prin ceea ce facem, prin prețurile la energie, prin controale, prin legi care se schimbă tot timpul, prin faptul că nu ne sprijinim producătorii”, a zis Victor Ponta.

„Încă ceva, toată lumea spune că prețul la cereale în România s-a prăbușit pentru că nu ai pe unde să îl exporți deoarece portul Constanța este blocat. Încă o dată spun: cred că problema României este că, în continuare, din ce în ce mai mult importăm mâncare și vom închide orice fabrică de prelucrare din industria alimentară”, a mai spus Victor Ponta, joi seară, în studioul România TV, în cadrul emisiunii moderate de Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel