Vietnam. Un bărbat şi-a pierdut braţele după ce a fost atacat de un tigru

Un angajat al unui centru de ecoturism din sudul Vietnamului şi-a pierdut ambele braţe după ce a fost atacat de un tigru căruia încercase să îi facă o baie, au informat miercuri mass-media de stat, citate de dpa.

Vo Thanh Quoi, un angajat de 49 de ani al centrului de ecoturism Thanh Canh din provincia Binh Duong, a fost găsit fără întreg braţul drept şi fără braţul stâng de la cot, a anunţat site-ul de ştiri Vnexpress. Bărbatul încercase să spele tigrul. El a fost dus la un spital local, apoi transferat la o unitate specializată din Ho Chi Minh.

Departamentul pentru Protecţia Pădurilor din Binh Duong anchetează în prezent cauza atacului. Centrele de ecoturism din Vietnam, care includ adesea spectacole live cu animalele sălbatice, au fost acuzate de organizaţiile pentru protecţia animalelor de acte de cruzime care implică adesea specii pe cale de dispariţie. Deşi originari din Vietnam, tigrii sunt deja dispăruţi în sălbăticie, însă sunt crescuţi în ferme, în condiţiile în care părţi ale corpului acestora sunt folosite în medicina tradiţională şi pentru ornamente. Prezenţa acestora în centrele de ecoturism s-a mai soldat în trecut cu incidente, cum a fost cel din 2016, când un medic veterinar şi-a pierdut viaţa după ce a fost atacat de un tigru la un centru din Binh Duong.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel