Videoclipul care a fost văzut de peste 2 milioane de oameni

fetita
fetita

Un videoclip în care o fetiță de patru ani plânge în fața părinților a făcut înconjorul lumii, fiind vizionat de peste două milioane de oameni. Motivul dezamăgirii copilului: cei doi candidați la alegerile prezidențiale din SUA.

Fetița de patru ani nu se poate  opri din plâns pentru  că nu mai vrea să mai audă vorbindu-se despre "Bronco Bamma şi Mitt Romney", cei doi candidați la președinția SUA care se află în campania electorală.

Înregistrarea, postată pe YouTube de către mama lui Abigael, surprinde fata în timp ce plânge şi spune "M-am săturat de Bronco Bamma şi Mitt Romney". "De asta plângi?", se aude vocea mamei. Fata, care poartă o bluză "Hello Kitty", aprobă dând din cap.

 "Se va termina curând, bine? Alegerile se vor termina curând", îi spune mama. Fata îi răspunde "Ok".

 Videoclipul a fost văzut de peste două milioane de ori şi a suscitat comentarii interminabile pe Twitter şi pe reţelele sociale, pe care fata a fost numită rapid "Bronco Bamma girl". Ea a devenit simbolul anumitor americani care s-au săturat de campanie, după luni de dezbatere.

 "Suntem cu toţii nişte «Bronco Bamma girl», atât de sătui de această campanie încât am putea să ne punem pe plâns", se întreabă un jurnalist de la The Christian Science Monitor's într-un material.

 În urma unei anchete, s-a descoperit că fata a ascultat în maşină o emisiune NPR, postul public american de radio, care, între timp, şi-a cerut scuze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel