VIDEO VIRAL ”Bunicuța” lui Mircea Bravo, implicată într-o campanie a poliției

FOTO: facebook.com/tonikshow
FOTO: facebook.com/tonikshow

”Bunicuța” lui Mircea Bravo, celebră din materialele video devenite virale pe internet, s-a implicat într-o campanie a Poliției Cluj. 

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj demarează campania ,,TRAVERSEAZĂ REGULAMENTAR!", în scopul reducerii accidentelor de circulație și salvării de vieți. Pentru a transmite un mesaj care să ajungă cât mai repede și să prindă la public, în special la cel tânăr, polițiștii au realizat un material video cu tanti Lenuța din Chinteni, ”bunicuța” devenită virală pe internet în urma materialelor video făcute în colaborare cu vloggerul Mircea Bravo. 

”Indisciplina pietonilor continuă să fie una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere în interiorul localităților, astfel încât, prin campania inițiată, dorim să tragem un semnal de alarmă și să responsabilizăm participanții la trafic. Participanții la trafic sunt prima verigă în lanțul siguranței rutiere și eficacitatea politicii de siguranță rutieră depinde, în primul rând, de comportamentul acestora.

În acest sens, după o analiză a accidentelor rutiere produse în interiorul localităților, se constată faptul că indisciplina pietonilor e o principală cauză a evenimentelor rutiere, aceștia reprezentând o categorie vulnerabilă de participanți la trafic”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel