VIDEO VIRAL: Pisica de mare 'gâdilată' care părea că zâmbește era, de fapt, în suferință

Foto ilustrativ. Imagine de Kevinsphotos de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Kevinsphotos de la Pixabay

Un expert american a dezvăluit că imaginile virale în care o pisică de mare 'gâdilată' pare că zâmbește surprind, de fapt, suferința acesteia.

Un clip video postat pe TikTok, în care un bărbat pare că 'gâdilă' o pisică de mare, iar aceasta 'zâmbește', a strâns aproximativ 100 de milioane de vizualizări în două săptămâni. Totul pare distractiv atât pentru utilizatorul TikTok @mafishguy, cât și pentru creatura marină. Realitatea însă, este alta. 

Clipul arată cum bărbatul spune 'Cum gâdili un pește?', iar apoi, cu mâna băgată într-o mănușă, gâdilă pisica de mare. Creatura marină se ghemuiește și deschide gura, dând impresia că zâmbește. 

Ben Williamson, directorul de programe al organizației non-profit World Animal Protection din SUA, a declarat pentru Business Insider că, 'la fel cum mulți utilizatori TikTok au ghicit în comentarii, creatura marină din videoclip nu zâmbea din cauză că este gâdilată.'

El a explicat că 'pisica de mare se sufoca, cu siguranță. Ca și peștii, pisicile de mare au capacitatea de a simți durerea. Anatomic, fiziologic și biologic, sistemul durerii la pești este practic același ca la păsări și mamifere.'

Pisica de mare colectează oxigenul din apă cu ajutorul branhiilor aflate în partea de jos a corpului. Odată scoasă din mediul natural, pisica de mare se poate sufoca într-un timp care depinde de perioada petrecută în afara apei, vârsta, condiția fizică și stresul pe care îl resimte.

'Pisicile de mare ar trebui lăsate în pace, fără interferențe umane și hobby-uri dăunătoare, cum ar fi pescuitul sportiv', a mai spus Williamson.

Utilizatorul TikTok care a postat clipul a fost contactat de Insider, dar nu a făcut comentarii. 

Iată clipul

@mafishguy

Nothing to see here....just ##tickling a ##fish and making him ##laugh

♬ original sound - Fishing Guy

Câine pe trotinetă, VIRAL pe Tik Tok

Un câine a ajuns vedetă pe Internet, după ce a fost filmat mergând pe trotinetă de unul singur. 

S-a întâmplat în Benidorm, o staţiune celebră la Marea Mediterană.

Ceea ce este curios este însă că patrupedul se află singur pe trotinetă, se sprijină cu labele din față pe ghidon și își face din când în când vânt cu picioarele din spate pentru a înainta. Stăpânul este însă cel care îl ajută să țină direcția de mers cu ajutorul unei corzi legată de ghidon.

Filmarea este acompaniată de un fragment din celebra melodie Calma a artistului Pedro Capó și a fost urcată pe platforma TikTok și are deja peste 300.000 de vizualizări pe rețeaua socială și aproape 20.000 de aprecieri.

Mulți oameni au reacționat pozitiv la videoclip: „Ceea ce vedeți în Benidorm nu puteți vedea nicăieri”, scrie dordevacanta.ro

(Vezi video AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel