Video VIRAL. Herman Gordon, trimis de studenți în vacanță

Descriere foto:

Studenții Universității din Bristol, Marea Britanie, s-au gândit să-i facă un cadou lui Herman Gordon, un portar  care nu mai avusese o vacanță de 10 ani. Așa că au strâns bani ca acesta să meargă în Jamaica, țara sa natală, și să petreacă o săptămână alături de familie.

Studenții Universității din Bristol s-au gândit să-i facă un cadou lui Herman Gordon, un portar care nu mai avusese o vacanță de 10 ani. Așa că au strâns bani ca acesta să meargă în Jamaica, țara sa natală, și să petreacă o săptămână alături de familie.

"Am făcut asta pentru că știu că toată lumea îi iubește pe Herman pentru energia sa. M-am gândit să-l trimit în țara sa de origine, Jamaica", a spus Hadi Al-Zubaidi, cel care a venit cu ideea, potrivit CNN.

Mobilizare masivă pe Facebook

Campania a devenit virală pe Facebook. Studenții au reușit să strângă chiar mai mult de 1.500 de lire, cât costă biletele de avion.

Mai mult, Sandals Resorts l-a contactat pe Gordon și l-a invitat să petreacă alături de soția sa două nopți la hotelul lor de lux din Montego Bay.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25