VIDEO - Un șofer de TIR din Galați a reuşit să evite în ultimul moment o vârstnică care traversa neregulamnatar strada

Un șofer de TIR  din Galați a reuşit să evite în ultimul moment o vârstnică  / Foto: Captură video Realitatea Plus
Un șofer de TIR din Galați a reuşit să evite în ultimul moment o vârstnică / Foto: Captură video Realitatea Plus

Un șofer de TIR din Galați a reuşit să evite în ultimul moment un pieton, evitând astfel o tragedie.

 

Un șofer de TIR a evitat o tragedie. A tras brusc de volan și a intrat într-un gard, pentru a salva viața unui pieton, transmite Realitatea Plus. Accidentul rutier a avut loc, miercuri, în județul Galați. Vârstnica traversa neregulamentar strada. După incident, ea și-a continuat drumul, fiind identificată ulterior cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Femeia de 90 de ani a fost sancționată cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară.

"În cursul zilei de 24 august, în jurul orei 10.30, pe D.N. 2B, în localitatea Movileni, s-a produs un incident rutier soldat cu pagube materiale. Accidentul a fost cauzat de traversarea neregulamentară a unui pieton.

Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din județul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor și semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galați către comuna Șendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, schimbând brusc direcția de deplasare și oprindu-se în gardul unui imobil.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene, din cadrul Serviciului Rutier Galați, au identificat pietonul în cauză, o femeie de 90 de ani. Aceasta a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultând că nu se afla sub influența alcoolului.", a transmis IPJ Galați.

Accident grav în Dâmbovița. Două TIR-uri și un autoturism implicate

Trei persoane au fost rănite marţi, pe DN72, într-un accident care a avut loc la Viişoara şi în care au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism, unul dintre autotrenuri fiind încărcat cu îngrăşăminte chimice, potrivit Agerpres. Circulaţia a fost blocată în ambele sensuri de mers în zona accidentului.

Potrivit ISU Dâmbovița, două persoane s-au autoevacuat şi a rămas încarcerată. Persoana rămasă blocată în cabina unuia dintre autotrenuri a fost scoasă de pompieri şi preluată de o ambulanţă. Celelalte două persoane au fost preluate de alte două ambulanţe şi transportate la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte. La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD şi patru ambulanţe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel