VIDEO - Un bărbat din Iași a amenințat că se aruncă de la balconul unei pensiuni pentru că iubitul său l-a părăsit

Un bărbat din Iași a amenințat că se aruncă de la balconul unei pensiuni pentru că iubitul său l-a părăsit / Foto: Pixabay
Un bărbat din Iași a amenințat că se aruncă de la balconul unei pensiuni pentru că iubitul său l-a părăsit / Foto: Pixabay

Un bărbat a amenințat că se aruncă de la balconul unei pensiuni din Baia Mare.

Un bărbat de 72 de ani, din Iași, cazat la o pensiune din Baia Mare, a amenințat, joi după-amiază, că se aruncă de la balcon. Traficul în zonă a fost dirijat de echipajele poliției rutiere, scrie Realitatea.net.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de ordine publică, grupa de intervenție din cadrul S.A.S. și un negociator al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că vrea să se sinucidă, după ce i-a dat 500 de lei unui bărbat cu care a susținut că are o relație amoroasă și care l-a părăsit. Din fericire, un mascat a reușit să îl imobilizeze după ce a sărit dintr-un balcon în altul. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate.

VEZI ȘI: Scandal politic în Spania, după ce un bărbat a mințit că a fost victima unui atac homofob pentru a nu se afla că și-a înșelat iubitul

Tânără forțată să se prostitueze, gest disperat. S-a aruncat de la etaj pentru a scăpa

O tânără s-a aruncat ieri de la etajul unei clădiri în Turcia, pentru a scăpa de bărbații care o forțau să se prostitueze.

Fata, în vârstă de 19 ani, de origine iraniană, ar fi fost răpită de un grup de bărbați, care ar fi torturat-o și ar fi obligat-o să se prostitueze. Pentru a scăpa de acest coșmar, tânăra a recurs la un gest disperat. Aceasta s-a aruncat pe fereastră, de la o înălțime de 9 metri.

Deși martorii au încercat să o convingă să renunțe la un astfel de gest, fata a ieșit pe geam și s-a aruncat în gol. S-a izbit de o mașină parcată înainte de a ateriza pe trotuar. Tânăra a supraviețuit căderii, dar s-a ales cu răni grave și a fost transportată la spital. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, dar până acum agresorii nu au fost identificați.

În urmă cu două săptămâni,  forțele de ordine române au organizat mai multe percheziții domiciliare pentru prinderea unei grupări care obligau fetele să se prostitueze. 14 persoane, bănuite de constituire/aderare la un grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism și spălare de bani,  ar fi recrutat, transportat și găzduit (în România și în străinătate-Germania, Anglia, Scoția, Danemarca, Țările de jos, Austria și Elveția), în scopul obligării la practicarea prostituției, peste 40 de tinere.

VEZI ȘI: Tânăr de 22 de ani, găsit spânzurat de un pod, în Oradea - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel